Dakonderhoud & dakinspectie breda

DAKdekker breda - DAKINSPECTIE & DAKONDERHOUD

Dakonderhoud & dakinspectie Breda

Het doen van een dak inspectie of dak onderhoud, is dit echt nodig? En hoe vaak moet dit dan gedaan worden? Dit zijn vaak gestelde vragen. Het is zeker aan te raden om uw dak te laten inspecteren en goed te onderhouden. Waarom dit aan te raden is? Om er op tijd voor te zorgen dat uw dak in goede staat blijft en de kwaliteit van het materiaal goed blijft. Als er een eventuele daklekkage ontstaan in uw dak kan dit in het ergste geval leiden tot een instorting van het dak. De kosten die hierbij komen kijken kunnen aardig oplopen. Door het regelmatig laten inspecteren, kan u daklekkage voorkomen. Voor een plat dak is het aan te raden om deze zeker eens in het jaar goed na te lopen. Voor een schuin dak is eens in de paar jaar een goed gemiddelde. U kunt dit natuurlijk altijd zelf goed in de gaten houden en als u twijfelt over de staat van uw dak kunt u een dakspecialist van dakdekker Breda laten komen.

Een dak inspectie wordt uitgevoerd door een van onze specialisten. Deze gaat hierbij het dak op om te beoordelen wat de staat van uw dak is. Het maakt hierbij niet uit of dit een plat dak of dat deze schuin is. Onze vakman zal bekijken of het nodig is om uw dak te renoveren.

VRAAG EEN GRATIS
VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

  Door het regelmatig te laten controleren van uw dak kunt u hogere kosten voorkomen. Als u er op tijd bij bent, kunnen grote lekkages voorkomen worden. Lekkages kunnen namelijk ook zorgen voor het instorten van het dak, wat grotere kosten met zich meebrengt dan een periodieke controle. Het is aan te raden uw dak eens in de zoveel jaar te laten na kijken of deze gerenoveerd moet worden. Hierbij wordt door een professional beoordeeld of er zwakke plekken in het dak zitten waar later een lekkage zou kunnen ontstaan als er niks aan gedaan wordt.

  Voor een plat dak is het noodzakelijk deze minimaal eens per jaar goed te controleren. Het is mogelijk om dit zelf te doen, maar hierbij is het belangrijk dat u op de hoogte bent van het moment waarop u dit doet. Een bitumen dak is het materiaal dat gebruikt wordt op een plat dak. De levensduur hiervan is gemiddeld 15 tot 25 jaar. Dit heeft te maken met hoe goed het onderhouden wordt en aan welke invloeden het dak bloot komt te staan. Voornamelijk zonlicht heeft een hoog verouderingseffect op bitumen. Door het dak goed te onderhouden kan de levensduur van het materiaal optimaal benut worden. Tijdens de inspectie wordt duidelijk wat de staat is.

  Na de dakinspectie en het in kaart brengen van eventuele gebreken van het dak, brengen wij advies uit over de kwaliteit. Hierna gaan we in overleg met u en besluiten we wat er verder gaat gebeuren. Wij bieden u hierbij een oplossing op maat. Door in overleg te gaan stemmen we het af op uw wensen. Neem gerust contact met ons op en we staan u graag te woord over alle mogelijkheden met betrekking tot uw dak!

  Dakbedekking Breda
  Dakspecialist gereedschap van dakdekker breda

  HEEFT U VRAGEN? BEL GERUST