DAKdekker breda - DAKINSTALLATIE breda

UW DAKSPECIALIST IN BREDA: DAKINSPECTIE, DAKONDERHOUD, DAKISOLATIE, DAKLEKKAGE, DAKREPARATIE, DAKINSTALLATIE, NIEUWE DAKEN, LOODWERK EN MEER!  

Dakinstallatie Breda

Naast het inspecteren en renoveren, kunt u ook bij ons terecht voor uw nieuwbouw-dak of eventuele verbouwplannen. Heeft u een dakdekker nodig voor een plat dak of een lichthellend dak? Laat onze ervaren dakspecialisten u hier bij helpen.

Platte daken
Voor een plat dak zijn verschillende opties mogelijk. Er zijn diverse materialen voor uw dak, waarbij de gemiddelde levensduur verschilt per materiaal. Het meest gebruikte materiaal is bitumen, wat in de volksmond ook wel bekend staat als dakleer. De levensduur van dit materiaal is ongeveer 25 jaar. Bij het aanleggen van dit type dak wordt er gebruik gemaakt van een brander om de onderkant van het materiaal te verwarmen. Op deze manier hecht de op aardolie-gebaseerde vloeistof zich aan het dak.

Een PVC dakbedekking heeft ook een gemiddelde levensduur van 25 jaar. Dit soort materiaal staat bekend als een kunststof dak. Een voordeel hiervan is dat er verschillende kleuren mogelijk zijn. U kunt op deze manier zelf vormgeven aan het dak en kijken wat goed bij de rest van uw huis past.

Voor een langere levensduur van het dak is EPDM dakbedekking een goede optie. Dit is een rubber dak en wordt aangebracht met behulp van lijm. Voor dit dak is geen onderhoud nodig, wat de andere twee eerder beschreven materialen wel nodig hebben. Een voordeel van dit materiaal is dat het elastisch blijft en ook UV-straling geen schade oplevert voor EPDM.

VRAAG EEN GRATIS
VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

  Nieuw schuine dak
  Voor de dakbedekking van schuine daken zijn er verschillende opties mogelijk, zoals pannendaken. Over het algemeen zijn er twee soorten dakpannen. De ene soort wordt gemaakt van rivierklei en zijn duurzame pannen. Deze kleidakpannen zijn beschikbaar in verschillende kleuren en diverse vormen. Het grootste voordeel van deze dakpannen is dat de levensduur erg hoog ligt, namelijk 100 jaar of ouder.


  De tweede soort bestaat uit een combinatie van verschillende materialen waaronder cement en zand. Het grote voordeel van deze pannen is de verhouding van de prijs en de kwaliteit. Deze pannen hebben een gemiddelde levensduur van 30 jaar of ouder. Ook zijn ze goed bestand tegen weersomstandigheden als vorst.

  Beide dakpannen zijn beschikbaar in verschillende kleuren en formaten. De meeste dakpannen worden al in de kern gekleurd, wat in houdt dat de kwaliteit beter is en blijft. Neem gerust contact met ons op over uw voorkeuren en wensen en dan kunnen we samen kijken wat er mogelijk is.


  Het is niet altijd het geval bij schuine daken dat er voor dakpannen gekozen wordt. Hier bent u geheel vrij in, wat vindt u zelf mooi en wat is voor u het belangrijkst qua dakbedekking. Voor de hellende daken werken wij ook wel andere materialen welke op platte daken ook gebruikt worden. Met deze materialen worden vooral daken van schuurtjes, garages, tuinhuisjes et cetera bedekt, maar je ziet dit ook terug komen bij huizen. Ook hierbij zijn verschillende vormen en kleuren beschikbaar. U kunt zelf vormgeven aan u eigen dak, wij helpen u hier graag verder bij! Dus heeft u vragen of advies nodig, neem contact met ons op en we staan u graag te woord.

  Dakrenovatie Breda door dakdekker breda
  Dakdekker breda bezig in Roosendaal

  HEEFT U VRAGEN? BEL GERUST