DAKISOLATIE BREDA - dakdekker breda

Dakisolatie Breda

Tegenwoordig zijn we steeds bewuster bezig met het besparen op energie, je ziet bij veel huizen zonnepanelen op de daken en er worden slimme meters geplaatst in veel huizen. De meeste mensen beseffen echter niet dat een goede isolatie kan zorgen voor minder verlies van warmte in huis. Om meer energie te besparen in uw huis en er lekker warm bij te zitten in de gure wintermaanden, is een goede snelle oplossing om dakisolatie te laten aanbrengen.

Een goede isolatie is belangrijk voor het behouden van warmte in uw huis. Het isolatiemateriaal zorgt ervoor dat de temperatuur binnen stabiel blijft. Een slecht geïsoleerd huis kan veel warmte verliezen via de dakbedekking. De warme lucht stijgt op en verdwijnt via het dak door de isolatie. Een goed geïsoleerd huis behoudt deze warmte binnen en zorgt ervoor dat de verwarming geen overuren hoeft te maken en geen resultaat oplevert.

In de omgeving van Breda zijn wij werkzaam op het gebied van dakisolatie. Dit wordt vaak gedaan in combinatie met het plaatsen of renoveren van het dak. De isolatie van een dak kan via buiten of binnen gebeuren. Over het algemeen gebeurt dit vaak via de buitenkant en dit wordt ook aangeraden. Denk u erover om uw woning opnieuw te isoleren? Dakdekker Breda helpt u hier graag mee. Door een goede dakisolatie verliest u minder warmte en ontstaan er ook geen vervelende schimmels of scheuren in uw dak. Mocht dit helaas toch al het geval zijn, geen probleem wij kunnen u hierbij helpen en door middel van een dakinspectie zien wat er moet gebeuren.

 

VRAAG EEN GRATIS
VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

  De meeste warmte in huizen gaat verloren via het dak. Er wordt vaak niet gedacht aan het dak van een uitbouw of een schuurtje. Deze hebben vaak een plat dak en zijn niet goed geïsoleerd, waardoor er veel warmte verloren gaat. Het is niet alleen de warmte, maar het is het behoud van een constante temperatuur. In de zomer zorgt een goede isolatie voor een lekker koel huis, terwijl in de winter de verwarming goed zijn werk kan doen.

  Onze dakdekkers gaan voor u aan het werk als u geïnteresseerd bent in nieuwe dakisolatie. Het is voor u zelf belangrijk of uw isolatiemateriaal niet verouderd is en of uw huis überhaupt geïsoleerd is. Twijfelt u hieraan, neem dan contact met ons op. Wij zullen inspecteren hoe goed uw dak is geïsoleerd en u hier advies over geven.

  Voor het isoleren van het dak is het belangrijk dat dit goed gebeurd, daarom is het aan te raden dit door specialisten te laten doen. Naast een garantie op de isolatie, heeft u dan het vertrouwen dat dit goed is gebeurd. Goed isoleren houdt in dat het juiste materiaal gebruikt wordt en het goed aansluit. Mocht dit niet gebeuren kunnen er schimmels ontstaan en alsnog warmte verloren gaan. Verder is het aan te raden het isolatiemateriaal te controleren op eventuele vochtplekken of scheuren. Ook hierdoor kan het materiaal zijn werking verliezen, de isolatiewaarde daalt dan. Dit wordt gemeten in R-waardes. Als deze waarde hoger is, dan isoleert het materiaal beter. Er zijn verschillende isolatiematerialen met verschillende waardes. Neem gerust contact met ons op om te kijken wat voor u de beste opties zijn. Wij helpen u hier graag bij!

  Dak isoleren door Dakdekker Roosendaal
  Dakisolatie Breda

  HEEFT U VRAGEN? BEL GERUST