lood- en zinkwerken dakdekker breda

DAKdekker breda - LOOD- EN ZINKWERKEN

UW DAKSPECIALIST IN BREDA: DAKINSPECTIE, DAKONDERHOUD, DAKISOLATIE, DAKLEKKAGE, DAKREPARATIE, DAKINSTALLATIE, NIEUWE DAKEN, LOODWERK EN MEER!  

Lood- en Zinkwerk door Dakdekker Breda

Onze dakdekkers in Breda werken niet alleen met de dakbedekking van platte daken en dakpannen, maar kunnen u ook helpen met lood- en zinkwerken. Bijvoorbeeld de dakgoten van uw dak hebben een bedekking van zink, lood of koper. Ook hier helpen we u graag mee. Dit zorgt voor een mooie afwerking van uw dak, zodat het een mooie gehele uitstraling krijgt. Voor een optimaal resultaat is het van belang dat het lood- en zinkwerk goed bevestigd wordt door deskundige vakmensen.

Lood wordt gebruikt voor de afsluiting van openingen en verbindingen. Dit zorgt ervoor dat deze verbindingen waterdicht worden en zullen blijven, zodat er geen eventuele lekkages kunnen ontstaan. Bijvoorbeeld de schoorsteenrand kan hiermee bedekt worden. Om in deze randen lekkage te voorkomen is het raadzaam om dit door een dakspecialist te laten leggen. Dit geeft u ook weer garantie dat het goed gebeurt en niet snel een lekkage zal ontstaan. Lood wordt niet alleen gebruikt voor de schoorsteen, maar kan eigenlijk gebruikt worden in alle openingen van een dak. Mocht u een dakkapel hebben, kunnen de verbindingsstukken hier ook met lood bewerkt zijn zodat deze waterdicht zijn. Bij een plat dak wordt lood gebruikt voor de verbinding tussen het dak en de muur. Lood wordt al jarenlang gebruikt bij dakbedekking om het vocht buiten te houden. Dankzij de lange levensduur van lood en de betrouwbaarheid wordt het veel gebruikt in de bouw van daken.

VRAAG EEN GRATIS
VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

  Zinkwerk dakbedekking

  Naast de dakbedekking af te werken met lood, wordt er ook zink gebruikt. Dit materiaal wordt vaak gebruikt voor dakgoten en regenpijpen. Verder kan dit ook gebruikt worden voor de afwerking van de dakbedekking, dus voor de randen van een plat dak of bij een dakkapel. Zink is een erg duurzaam product en kent net als lood een zeer lange levensduur. De keuze voor zink voor de verbindingen in uw dakbedekking is dat het onderhoudsvrij is en er dus geen onderhoudskosten aan verbonden zijn. Het materiaal slijt dus niet en zo zullen er in de verbindingen geen lekkages ontstaan. Er worden voornamelijk dakgoten van gemaakt, omdat zink het juiste materiaal is om regenwater mee af te voeren.

  Zowel zink als lood kunnen volledig gerecycled worden, dus ze zijn beide goed voor het milieu. Door het volledig afbreekbare karakter doet u een goede investering in deze materialen. Het is erg belangrijk dat de verbindingen in uw dak goed zijn afgesloten voor vocht van buitenaf om zo lekkages te voorkomen. Op deze manier kunnen eventuele hoge kosten later vermeden worden als er een lek zich voordoet. Denk u eraan om uw dak te vernieuwen of bent u geïnteresseerd in meer informatie over de zink- en loodwerken, neem dan contact met Dakdekker Breda op. We kunnen samen met u bespreken wat de beste en meest budget vriendelijke oplossing voor uw dak is. We kunnen een totaalpakket voor u samenstellen, waarbij de verbindingen van het dak of dakkapel van lood of zink kunnen zijn en het dak van pannen of plat. Er zijn zoveel mogelijkheden dat er voor iedere situatie een passende oplossing te vinden is. Graag informeren wij u over de mogelijkheden en zoeken naar de beste oplossing voor uw huis of pand.

  Dakdekker Breda
  Dakgoot reparatie door Dakdekker Breda

  HEEFT U VRAGEN? BEL GERUST