DAKdekker breda - NOKVORST

UW DAKSPECIALIST IN BREDA: DAKINSPECTIE, DAKONDERHOUD, DAKISOLATIE, DAKLEKKAGE, DAKREPARATIE, DAKINSTALLATIE, NIEUWE DAKEN, LOODWERK EN MEER!  

Nokvorst reparatie Breda

Nog nooit van een nokvorst gehoord? Een nok is de bovenste snijlijn van twee dakvlakken, het bovenste puntje van het dak, maar wat is dan de vorst? Hier hebben wij natuurlijk het antwoord voor u op, aangezien wij deze nokvorsten in en rondom regio Breda repareren. Een nokvorst is het deel bij een hellend dak waar de twee zijden bij elkaar komen en houdt deze bij elkaar. Het is een onmisbaar deel van elk dak want deze zorgt ervoor dat de dakpannen bij elkaar blijven. Ook zorgt het ervoor dat het dak mooi afsluit aan de bovenkant. De nokvorst is dus de bolling boven op het dak dat zorgt dat het er mooi gestroomlijnd uit ziet. Het is niet alleen maar mooi op het dak, maar zorgt ook dat de wind niet onder de dakpannen kan komen en daarbij ook de regen niet.

Voor een hellend dak is een nokvorst noodzakelijk. De meeste weersinvloeden hebben dan minder kans van het vernielen van het dak. Om zo een daklekkage of onnodig vaak renoveren van uw dak te voorkomen. De nokvorst houdt de pannen op hun plaats en zorgt dat de wind en regen deze niet kan verplaatsen. Het is daarom van essentieel belang dat de nokvorst goed wordt bevestigd op uw dak. Bij een dak inspectie wordt dus ook goed gecontroleerd, of deze nog in goede staat is. Mocht dit niet het geval zijn, moet deze gerepareerd worden. Daar kunnen wij u bij helpen, bij zowel de inspectie als de reparatie.

VRAAG EEN GRATIS
VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

  Nok van mijn dak repareren

  Goed onderhoud van de nokvorst zorgt ervoor dat de schade aan uw dak beperkt blijft. Een groot nadeel van nalatig onderhoud van de nokvorst kan zorgen voor de vorming van mos. Het ziet er niet alleen rommelig en onverzorgd uit, maar het heeft ook nadelen voor de staat van u dak. De mosvorming kan ervoor zorgen dat de stabiliteit van uw dak achteruitgaat. Hierdoor kunnen de dakpannen losser komen te zitten en gaan verschuiven, waardoor er een daklekkage kan ontstaan. Een lekkage kan weer leiden tot hogere kosten dan de onderhoudskosten van de nokvorst. Wij helpen u graag bij het regelmatig onderhouden van uw nokvorst, zodat u grotere problemen aan uw dak kunt voorkomen en zorgen dat de nokvorst de dakpannen goed op hun plaatst houdt.

  Als de nokvorst niet meer goed vastzit, kan er dus water en wind onder komen. Dit kan leiden tot een eventuele lekkage. De nokvorsten kunnen ook worden gezien als speciale dakpannen, die zorgen dat de twee helften van het dak bij elkaar blijven en de dakpannen stevig blijven zitten. Er is geen jaarlijks onderhoud nodig aan uw nokvorst, maar eens in de paar jaar even kleine check of deze nog stevig vast zit, is wel aan te raden. In Breda en omstreken kunnen wij u helpen bij het controleren van de nokvorst en kunnen wij als het nodig is een nokvorst reparatie uitvoeren, zodat er geen dure lekkages of renovatie projecten als verrassing om de hoek komen kijken. Neemt u gerust contact met ons op als u nog eventuele vragen heeft, wij staan u graag te woord en sturen enkel vakkundig opgeleide dakspecialisten naar u toe. 

  Repareren nok van het dak door dakdekker breda
  goede dakdekker breda

  HEEFT U VRAGEN? BEL GERUST