schoorsteen renovatie breda

DAKdekker breda - schoorsteen renovatie

UW DAKSPECIALIST IN BREDA: DAKINSPECTIE, DAKONDERHOUD, DAKISOLATIE, DAKLEKKAGE, DAKREPARATIE, DAKINSTALLATIE, NIEUWE DAKEN, LOODWERK EN MEER!  

Schoorsteen renovatie door Dakdekker Breda

Als dakdekkers in Breda bieden wij verschillende diensten aan in de omgeving. Hieronder valt ook het renoveren van de schoorsteen. Mocht u problemen ervaren met uw schoorsteen, dan kunt u een inspectie aanvragen. Nu vraagt u zich misschien af wat deze problemen dan zijn en hoe u hier zelf achter kunt komen. Redenen om een dakinspectie aan te vragen kunnen zijn dat uw open haard niet meer goed werkt. Heeft u uw haard al langere tijd niet meer aan gehad, kan het zijn dat er dan ongedierte in uw schoorsteen gaat verstoppen. Door regen en wind is het ook mogelijk dat er water in uw schoorsteen terecht komt. Dit kan tot gevolg hebben dat er roest ontstaat in de schoorsteen wat het systeem van binnen kan beschadigen. 

Mocht u uw schoorsteen lang niet gebruikt hebben, net ergens anders gaat wonen en te maken hebt met een nieuwe schoorsteen of ervaart dat het niet meer helemaal goed functioneert, neem dan contact met ons op. Wij zullen dan een inspectie uitvoeren en als het nodig is uw schoorsteen renoveren. Het is aan te raden om uw schoorsteen eens in de zoveel tijd te laten inspecteren, zodat alles netjes en onderhouden blijft om problemen te voorkomen en daarbij ook onnodige kosten.

VRAAG EEN GRATIS
VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

    Schoorsteen Renovatie Breda - schoorsteen inspectie

    Voordat onze vakmensen in regio Breda uw schoorsteen gaan renoveren, zullen zij eerst een inspectie uitvoeren. Bij een inspectie wordt er gekeken naar de eventuele gebreken van uw schoorsteen, denk hierbij aan scheuren of beschadigingen aan het metselwerk van uw schoorsteen die u aan de buitenkant kunt zien. Het is niet alleen de buitenkant die we beoordelen tijdens een inspectie, dit zou u zelf ook kunnen zien. Bij een dak inspectie gaan we ook bekijken hoe de binnenkant van de schoorsteen eruitziet, wat de staat is van de binnenzijde. Met behulp van beeldmateriaal zullen wij de binnenkant van de schoorsteen beoordelen. Hier gaan we met een camera naar binnen om te kijken wat de staat is, wat de eventuele beschadigingen binnenin zijn en wat voor problemen er zijn met eventueel ongedierte of roestplekken. Roest kan tot gevolg hebben dat bepaalde systemen in de schoorsteen niet meer goed werken, waardoor het kan zijn dat de schoorsteen niet meer goed sluit. Op deze manier komt er alleen maar meer water naar binnen en kan er ook koude wind naar binnen komen. Bij het nalopen van de schoorsteen wordt in beeld gebracht hoe de situatie binnen en buitenom de schoorsteen is.

    Na een schoorsteen inspectie zullen wij u een uitgebreid verslag geven van onze bevindingen. Dit wordt uitgebreid gedaan zodat u een goed beeld hebt van de staat van uw schoorsteen. Op deze manier heeft u voldoende informatie om tot een goede beslissing te komen. Uiteraard zullen wij u hierbij adviseren en kenbaar maken wat de ernst van de zaak is of welke simpele stappen er genomen kunnen worden om de schoorsteen weer in goede staat te krijgen. Door middel van beeldmateriaal kunnen wij in kaart brengen hoe de situatie is en kunnen we u zo goed mogelijk inlichten over de staat van de binnenkant van uw schoorsteen. Vragen over de inspectie of wilt u meer informatie, neem gerust contact met ons op en wij staan u graag te woord. Onze vakkundige dakdekkers hebben vele schoorstenen van binnen en buiten gezien en kunnen u bij elke situatie raad geven. 

    Schoorsteen renovatie Breda

    HEEFT U VRAGEN? BEL GERUST